V sobotu 3.10.2015 proběhly na hřišti gymnázia v Semilech orelské atletické závody. Závodilo se v čtyřboji: skok daleký, běh na 60m, běh na 200m a děti v hodu kriketovým míčkem a dospělí ve vrhu koulí.Přes počáteční problémy s pronajímatelem hřiště nakonec závody proběhly v dobré atmosféře. Jelikož ve stejné době probíhal také "Pochod maturantů", tak účast nebyla příliš velká, ale sešlo se 12 statečných z řad orla Semily a Turnov a jejich příznivců.

V nejlépe zastoupené kategorii mužů zvítězil David Tichý s 18-ti body,

                                                           druhé místo obsadil  Vít Jůza se 16-ti body

                                                         a třetí místo získal Stanislav Drahný s 15-ti body.

Rozdíly v bodech byly tedy minimální, muži podali opravdu vyrovnané výkony, každý z nich zvítězil v některé z disciplín.

Starší žáky reprezentoval jen Martin Hujer,ale svoje ocenění si plně zasloužil,protože na závěr zvládl uběhnout 25 koleček, což se rovná 5-ti kilometrům. (Aby na běhání nebyl sám, přidal se za muže Vít Jůza a uběhl 7 kilometrů )

V kategorii těch nejmladších chlapců bezkonkurenčně zvítězil Josífek Černošek.

V kategorii žen a starších děvčat došlo k obdivuhodné vyrovnanosti bodů a proto se o první místo v ženách podělila Bohdana Tichá  s Romanou Černoškovou a ve starších žákyních Bohdana Tichá s Veronikou Huškovou.

V kategorii těch nejmladších děvčat obsadila první místo Anička Hušková a druhé místo Maruška Černošková.

Všichni za své výkony obdrželi diplomy, poháry a ještě věcné ceny, takže odcházeli spokojeni nejen s výsledky, ale i odměnou.Ve volných chvilkách si ještě účastníci zahráli fotbal.