Orelská soutěž ve fotbalových dovednostech Semily 10.6.2017

V sobotu 10.června proběhl na hřišti Gymnázia v Semilech kvalifikační turnaj ve fotbalových dovednostech. Z orlů se bohužel zúčastnili této akce jen členové místní organizace a ostatní účastníci byli neregistrovaní.Soutěžilo se za pěkného počasí a v dobré pohodě.Pěkné bylo,že i maminky šly příkladem svým dětem a přidaly se k soutěži.Vítězové jednotlivých kategorií obdrželi pohár a všichni sladkou odměnu ze Železnabrodského jarmarku.

 

V kategorii  mladších žáků zvítězil  Pavel Zahrádka s 400 body. O druhé až třetí místo se rozdělil Tomík Stránský a Jindra Múčka s 302 body a na čtvrtém místě byl Bártik Kraus se 130 body - 3 roky

V kategorii starších žáků zvítězil Honzik Múčka se 400 body.

V kategorii žákyň zvítězila Sára Rejlková s 550 body

                                   2. místo Stázka Stránská s 334 body

                                  3. místo  Martička Krausová s 302 body 

                                  4. místo Stázinka Krausová s 26 body - nejmladší účastnice-2 roky

 Tito všichni se zúčastnili v rámci kvalifikace. U nás však máme zájem právě o to,aby se mohli do akcí zapojovat celé rodiny a proto máme navíc,nepostupovou kategorii dospělých. Navíc chceme,aby i ti,kteří už se dostali za postupovou hranici 14 roků a mají  spoustu hezkých vzpomínek z roků postupových,kdy zápolili třeba i ve finále a přinesli si dresy a diplomy podepsané Antonínem Panenkou,mohli při této akci zavzpomínat a zkusit si,jestli se jejich výsledky lepší.

Výsledky kategorie dospělých :

1. místo   David Tichý   704 bodů

2.místo     Standa Drahný  594 bodů

3.místo     Marie Krausová  540 bodů

4.místo     Bohdana Tichá ml.  412 bodů

5. místo    Bohdana Tichá st.   360 bodů   

 

Takže akce se vydařila,ale myslíme,že je škoda,že se nezapojily i další jednoty. Není to pro borce,zvládnou to i malé děti,tak přijďte za rok předat trochu nadšení z pohybu i Vy svým dětem.

Soutěž řídila a výsledky zpracovala Bohdana Tichá.