Cherubínek pěvecká, hudební, recitační (křesťanská tématika), výtvarná, literární a fotografická (téma: misie) soutěž Semily 23.11.2019

V sobotu 23.11.2019 se na semilské faře konala tradiční kulturní soutěž "Cherubínek."

Soutěž začínala chvilku po čtrnácté hodině společnou modlitbou. K dobré atmosféře patřila i minerálka,sušenky a bonbóny,které byly připraveny na stole.

Na nástěnkách byly již vyvěšeny soutěžní fotografie a výkresy na téma misie.Fotografie dorazili od dobrovolníků,kteří působili v Bulharsku nebo v Indii a také od členů misijního klubka či účastníků jejich akcí. Vítězem této soutěže se stala "Veselá společnost ".která dodala plnou nástěnku fotografií z přípravy a průběhu misijních jarmarků.

Bylo velmi těžké určit pořadí a tak jsme se rozhodli udělit druhé místo hned několika účastníkům.Byl to Pepa Vencl z Letohradu,Markéta Vágenknechtová z Lomnice nad Popelkou,Klárka Svobodová z Benešova u Semil  a Petra Venclová z Letohradu. O třetí místo se podělila Stránská Marie z Hořenska a Bohdana Tichá ze Semil.

Ve výtvarné soutěži získala v mladších žákyních 1.místo Maruška Černošková , v mladších žácích Pepa Černošek a v předškolácích Toník Černošek.

Pěveckou soutěž zahájili pěvecké kolektivy,kde 1.místo obsadili " Králové ".2. místo Tichý a 3. místo Svobodovi,kteří se doprovázeli na kytaru,bubínek i rumba kouli.

V jednotlivcích se zúčastnili pouze dospělí a starší žáci. V dospělých zvítězila Bohdana Tichá a ve starších žácích Václav Svoboda,který se také doprovázel na kytaru.

Všichni účastníci obdrželi čokoládového cherubínka. Ti,kteří se umístnili na stupních vítězů,si odnesli další ceny :kazo,šablony na malování,hru,čokolády,ořechy či rozinky v čokoládě,dinosaura,betlém nebo andělíčka... Každý si mohl cenu vybrat dle vlastního zájmu či chuti.