Studenecké Mixy 2021

 

Tradiční orelskou akcí v závěru léta bývá volejbalový turnaj Studenecké mixy. Letos se k orlovně sjelo celkem 6 týmů. Po letech chyběl tradiční účastník Balvani z Jablonce nad Nisou. Zato se představily hned 4 studenecké týmy, a to Sokol, 2 družstva Orla a čtvrtý tým s názvem Taky ptáci byl sestaven z velké části taktéž ze členů jednoty Orla. V noci před turnajem nám vydatně zapršelo, a tak nás ráno čekalo nejprve vysoušení hřiště. I přes nejistou předpověď nakonec už počasí vydrželo a turnaj se i přes menší přepršky v klidu dohrál. Titul nakonec neobhájil domácí Orel a z celkového prvenství se radoval tým Kongo, který byl poskládán z hráčů z různých koutů Královéhradeckého kraje. Žádné utkání se nakonec nehrálo jako třísetová bitva. Všechna utkání tedy skončila poměrem 2:0, a tak ani ve výsledné tabulce nejsou vidět žádné těsné rozdíly.

 

Konečná tabulka:

 

1. Kongo            10:0           15

2. Orel A               8:2           12

(Jana Háková, Lenka Chrtková, Markéta Šimková, Michal Chrtek, Petr Mečíř ml., Pavel Urban, Jan Vancl)

3. Orel B               6:4             9

(Jaroslava Mečířová, Markéta Urbanová, František Kuřík, Petr Kuřík, Vít Kuřík, Šimon Urban, Václav Urban)

4. Čistá                 4:6             6

(ze studenečáků Lenka Spurná)

5. Sokol                2:8             3

(Markéta Šolcová, Dita Vydrová, Tomáš Exner, Jakub Šolc, Martin Štěpánek, Karel Tomáš)

6. Taky ptáci        0:10           0

(Helena Horáčková, Kateřina Horáčková, Denisa Zahradníková, Adam Fišar, Pavel Horáček, Vojtěch Horáček, Jakub Hylmar, Vít Hylmar)

 

V soutěži o nejužitečnější hráčku byla ostatními týmy nejvýše ohodnocena Lenka Chrtková z týmu Orel Studenec. Stejnou cenu v kategorii mužů získal Martin Adamíra z týmu Kongo.

 

                                                                                     Za jednotu Orla Václav Urban